Трендови?
4 posters
:: Општо :: Мода и убавина
Страна 1 of 2
Страна 1 of 2 • 1, 2
Re: Трендови?
najiskreno ne sam tolku po modata i si nosu u sto si se cuvstvuju ubavo a gledam nesto se prodavat raboti na tocki (bobici) neznam kako da gi kazu
GiRL- The One And The Only
- Број на мислења : 268
Registration date : 2007-07-05
da,po skopje se na tocki...obleka,tasni,mengusi...sviga mi se tj trend,ama kako i obicno ovdeka kaj nas ke se pretera
EvA990- Forum Master
- Број на мислења : 194
Registration date : 2007-07-06
sga edn da kupe nesto gotovo celo kratovo ke se oblece u toj istoto ama neli da bidat u trend
da da mora da bidat u tek na modata ke gi vides site so tocki (ke pomisles cel grad dobil sipanici)
ja mislu deka Xenia stvaarno pretera so tija crveni kosulki,pa tija so im se nose ke si gi nosat,tebe ako ne ti se nosat ne gi nosi i gotovo.Ja razbiram komentar ama celo vreme za toj da zborss eee ne idexenia666 напиша:sga ke gi manat crvenite satenski kosuli i na ovoj ke se prefrlat
summerlove- V.I.P.
- Број на мислења : 99
ups ja nemam takva kosula i ne ni planiram da kupu
ti si znaes,ja imam edna kupi gu kt ne bea kojznae kolku rasprostraneti i ponekad gu oblecu.Ama zaso sekoj si znae so da si oblece(toj e individualno)i zatoj reko na Xenia da ne se diga tolkava buka okolu toj
summerlove- V.I.P.
abe sorry sga za toj
ja znam deka pred site da iznakupujat takvi kosuli imaa samo nekolku devojcinja (sigurno si bila i ti u nima,ne znam) takoj da mnogu e glupo so epten slepo se sledat trendovite kako na primer pred 4-5 godini site kad bea nakupuvale triciklisti za kraj godina bea kako vojska
ja znam deka pred site da iznakupujat takvi kosuli imaa samo nekolku devojcinja (sigurno si bila i ti u nima,ne znam) takoj da mnogu e glupo so epten slepo se sledat trendovite kako na primer pred 4-5 godini site kad bea nakupuvale triciklisti za kraj godina bea kako vojska
epa dobro ti si gu kupila dodeka ne sa bile "rasprostraneti" kako so vikas ama sga sa mnogu rasprostraneti i sekoe treto devojce ima ama dobro koj sto saka neka si nose
konecno da se razberemo
summerlove- V.I.P.
ovoj vrapceto ne leta
uste gledam gi nosat tija crveni kosuli i poveketo sa nesto u belo crno i crveno obleceni pa uste li sa tija boi
izgleda nija smo nazad malku
uste gledam gi nosat tija crveni kosuli i poveketo sa nesto u belo crno i crveno obleceni pa uste li sa tija boi
izgleda nija smo nazad malku
poleta i kaj mene
abe nema greska za tebe nego daj da ne zabeguemo od temata
E takoj da se vratemo na temata ja islu deka sga mozes da obleces recisi sekakvo partalce i da bides u trend,sga e sve moderno t.e. dojde era kt se pocitujat sekakvi stilovi.Ja na primer u posledno vreme prepravi edn kup partalcinja od mamu so sa i si gi nosu-site mislat deka sa novi
summerlove- V.I.P.
toj e fintata od staro da napraves novo ti ne kazuj deka sa od majka ti kazi im kupila si gi od skopje
pa kd smo bile nie napred ?!
mene sateno mi se sviga ama pretera se, inace crno - belo - crveno izgleda pa e u trend, takoj e po sk
mene sateno mi se sviga ama pretera se, inace crno - belo - crveno izgleda pa e u trend, takoj e po sk
EvA990- Forum Master
- Број на мислења : 194
samo takoj im vikaj od GTC a veke so crvena bela i crna boja preteraa gu
abe vidi sga preteraa gu ne moze i bs takoj da se kaze.Eve ja otkako sam se rodila najveke sakam da nosu i najgolem del od alistata u plakar sa mi bile iustesa mi CRVENI.Sga kt dojde THE RED FEVER ja produzi da si nosu naravno. Da zivee crvenata boja
summerlove- V.I.P.
Страна 1 of 2 • 1, 2
:: Општо :: Мода и убавина
Страна 1 of 2