Vreme za Seks
+3
GiRL
Xenia444
Krcko
7 posters
:: Општо :: Љубов и секс
Страна 1 of 3
Страна 1 of 3 • 1, 2, 3
Vreme za Seks
nema vrska, onoj gore e greska, i da ne ve bune naslovo na temata, stanue zbor za drugo.
Spored vas, kda bi bilo pravo vreme da se pocne so seksualni odnosi.
i za zenskio pol, a i za muskio!
Krcko- Филозовско Дрндало
- Број на мислења : 71
Локација : Location Unknown
Registration date : 2007-07-05
Re: Vreme za Seks
pa ne na kolku godini....toj se si e individualno
ama da ne bides premnogu mlad...i so e najvazno da si siguran deka ga sakas toj i deka si spreman,a ne da bides prinuden kako na primer deckoto ke te ostavil ako "ne si mu pokazala deka ga sakas" i slicni prikazni
ama da ne bides premnogu mlad...i so e najvazno da si siguran deka ga sakas toj i deka si spreman,a ne da bides prinuden kako na primer deckoto ke te ostavil ako "ne si mu pokazala deka ga sakas" i slicni prikazni
imam citano u tin-sema na ovaj tema i mislu deka kda stvarno ke bides spreman a godinite nemat vrska (dobro sga da ne si ni mnogu mlad ni pa star) i kako sto kaza xenia da ne bides prinuden demek deckoto ke te ostave ako ne spies so nega i takvi raboti
GiRL- The One And The Only
- Број на мислења : 268
Ja definitivno se slozuju so vas, ama da vi kazu maabet sho sam ga zboril so moi vrsnicki, demek, devoci.
Ustvari trebalo da bides postar od 18, i plus tam nekoe vreme.
Posle, ja im vikam, ako sprotivnio pol (mislu na zensko) e pomal (od 18, sal nemoj da mislete deka mene toj mi se desva, zs ja snuju toj da mi se dese) a saka da ima odnosi (znete za kakvi prau maabet), sho ustvari treba da pravu?
i odgovoro mi bese, demek, oni ne znajale sho e rabota i deka ne bile spremni sa toj "cudo", i mene mi dojde preku .............. pupak.
a inace ne dobi odgovor, kda gi prasa od deka ke zne nekoj kda e spreman da ima odnosi, pa zatoj trazu nekoj koj bi mozel da mi odgovore. :fuck: :fuck:
Ustvari trebalo da bides postar od 18, i plus tam nekoe vreme.
Posle, ja im vikam, ako sprotivnio pol (mislu na zensko) e pomal (od 18, sal nemoj da mislete deka mene toj mi se desva, zs ja snuju toj da mi se dese) a saka da ima odnosi (znete za kakvi prau maabet), sho ustvari treba da pravu?
i odgovoro mi bese, demek, oni ne znajale sho e rabota i deka ne bile spremni sa toj "cudo", i mene mi dojde preku .............. pupak.
a inace ne dobi odgovor, kda gi prasa od deka ke zne nekoj kda e spreman da ima odnosi, pa zatoj trazu nekoj koj bi mozel da mi odgovore. :fuck: :fuck:
primer kda nekoi decko i devojka (pa i nemora da sa decko i devojka) sakat da.....znaete sto i prvo e najubavo da si napravat edn muabet oni dvujca dali i dvujcata ga sakat toj i dali sa spremni za tj cekor (zemi nekoja tin-sema imat u poveke broevi pisueno na taj tema ja epten skrateno pisa toj sto imam procitano)
p.s. samo procitano
p.s. samo procitano
decko i zenska posle podlgo vreme idenje normalno deka posakat da imat seksualni odnosi
i sga ke sednat i muabet ke pravat za toj dali i 2 sa spremni ili ne
inace mnogu cesto se desava muskoto da ga na nekoj nacin prisilue zenskoto da imat seksualni odnosi a devojkata ne e sekat spremna, i (kako so iam spomnato u drug post) gu ucenue so toj:ako me sakas,ke bides so mene
ja barem takoj mislu
inace mnogu cesto se desava muskoto da ga na nekoj nacin prisilue zenskoto da imat seksualni odnosi a devojkata ne e sekat spremna, i (kako so iam spomnato u drug post) gu ucenue so toj:ako me sakas,ke bides so mene
ja barem takoj mislu
bre,ama interesna tema...ja ne sam iskusna da vi kazu kd e nekoj spreman za tija raboti ama mislu posle 18 kd vise covek sozree sosema i kd gu najde istinskata licnost,mislu onaj licnost so ke gu saka, so ke e siguran deka so taj licnost moze da ima odnosi...ja takoj mislu,pa ako gresu ispravete me
EvA990- Forum Master
- Број на мислења : 194
Registration date : 2007-07-06
Neznam so da kazu na ovaj tema. Ja mislu deka vremeto za sex doaga spontano i individualno. Nema tocno opredeleno vreme kda toj treba da se sluce. Inace, u edna vrska, vremeto za sex doaga isto takoj spontano. Vrskata da opstane, treba da se ima strast. Na pocetak se znae kako se zadovolujat partnerita. Ama posle, se se trazat novi nacini da ostane taj strast i kako kulminacija doaga sexso. Bar ja takoj mislu.
Boban- 4Fun Freak
- Број на мислења : 27
lelee vija pogresno da ne sfatite ja samo toj ga imam procitano a mislu deka nema nekoja stroga granica za godinite
Slozuju se so tebe ...apsolutno si u pravo...od iskustvo zbores ili...?
EvA990- Forum Master
Boban напиша:Neznam so da kazu na ovaj tema. Ja mislu deka vremeto za sex doaga spontano i individualno. Nema tocno opredeleno vreme kda toj treba da se sluce. Inace, u edna vrska, vremeto za sex doaga isto takoj spontano. Vrskata da opstane, treba da se ima strast. Na pocetak se znae kako se zadovolujat partnerita. Ama posle, se se trazat novi nacini da ostane taj strast i kako kulminacija doaga sexso. Bar ja takoj mislu.
a posle kad zdosade im sekso pa si kupujat igracki i obleki izigravat medicinski sestri i doktori
daj ne zezaj.ovoj sto ga zboru e procitanoEvA990 напиша:Slozuju se so tebe ...apsolutno si u pravo...od iskustvo zbores ili...?
odma use u start ke te ispravu...
posle 18 sozreana licnost vikas, ama znaes deka ne e isto za muski i za zenski neli, ama nemora da znaci. zs ima devojcinja sho gi poznavam, sho sa pomali od mene 2-3 god, a sa pozreli(psihicki mislu) od nekoi zenski sho sa mi generacina na mene.
sga pa ako ga gledas od strana na prirodata, zenskite porano sozrevat(seksualno i fizicki) od muskite, mislu na pubetet, a toj ustvari pretstavue fizicka spremnost. i ?
seute li si za 18+ zaso toj kaj nas u mak, e nad 18 si polnoleten, sho ne znaci deka si fizicki ili psihicki spreman za nsho povishe od porano.
posle 18 sozreana licnost vikas, ama znaes deka ne e isto za muski i za zenski neli, ama nemora da znaci. zs ima devojcinja sho gi poznavam, sho sa pomali od mene 2-3 god, a sa pozreli(psihicki mislu) od nekoi zenski sho sa mi generacina na mene.
sga pa ako ga gledas od strana na prirodata, zenskite porano sozrevat(seksualno i fizicki) od muskite, mislu na pubetet, a toj ustvari pretstavue fizicka spremnost. i ?
seute li si za 18+ zaso toj kaj nas u mak, e nad 18 si polnoleten, sho ne znaci deka si fizicki ili psihicki spreman za nsho povishe od porano.
Prasanjeto bese za Boban
EvA990- Forum Master
abe ja ti pravese replay na ovj komentar, a za toj vreme vija ste zabegale
make love not war
xenia666 напиша:decko i zenska posle podlgo vreme idenje normalno deka posakat da imat seksualni odnosi
ja barem takoj mislu
make love not war
Epa da ti kazu pravo,do negde si u pravo ama vidi sk ti ako imas odnosi so nekoj, a si pod 18 treba da se prasas dali vi e seriozna vrskata ? Zasto poveketo ozbilni vrski sa posle 18,eve i mene toj mi se sviga.A sto? Ke imate vie odnosi(mislu ako ona e pod 18),ke se skarate za gluposti i ajde se ojde u jok...vise ne e devica i zaso,zs ne e bila sigurna
EvA990- Forum Master
Toj temata za seks mnoguu zavise i od okolinata eve na primer tuj u Kratovo tija devojcinja so od 14 god.pocinjat so sex im stavat etiketa deka sa k...i,a bs onajput procita za u amerika mislu bese onj Djuran Djuran zbore za kerka mu i vika: ''Kerka mi ima 14 god mislu deka e vise normalno da se pocne so sex''.Spored mene iako e individualno toj,14 god e ipak prerano,neli?
summerlove- V.I.P.
- Број на мислења : 99
EDNA CIGARA GO SKRATUVA ZIVOTNIOT VEK ZA 2 MIN A EDNA PARTIJA SEKS GO PRODOLZUVA ZA 5 MIN!
ZAKLUCOK: ...
ZAKLUCOK: ...
HitmaN- V.I.P.
- Број на мислења : 1
razbiram sho sakas da kazes, deka ako, demek, nad 18 se desavat ozbilnite vrski. ama maabeto bese kda devojceto e pomalo i ono si saka da ima odnos(i pa ke vi kazu deka ovoj e cisto primer), tuj nemozes da ga spreces. ona ako e resila, toj ke ga naprave neli? a inace 14 spored mene e mnogu rano, ama zavisi, mos pa i ne e, zs bs tga sa najljubopitni
Abe samo da ve potsetu deka prosecnata vozrast na koja devojcinjata vo Makedonija zapocnuvaat so sexsualniot zivot e 16 godini.
Boban- 4Fun Freak
- Број на мислења : 27
Abe znam ja toj, ama ima be razni. toj ti e prosek, toj ti e matematika
matematika na ljubovta
summerlove- V.I.P.
- Број на мислења : 99
Eeeee , pa i ja imam 16 ama ne planiram...so znam ne planiram da odletam u tie vodi...rano mi e
EvA990- Forum Master
Страна 1 of 3 • 1, 2, 3
:: Општо :: Љубов и секс
Страна 1 of 3