Нумерологија
5 posters
Страна 1 of 1
Нумерологија
http://www.cafe.co.yu/testovi/numerologija.html
мојот резултат:
Broj rodjenja: 6
Kreativni ste, naklonjeni umjetnosti, osjetljivi, srdacni i humani. Vasa uloga nije uvijek u prvom planu. Druge pustate ispred sebe.
Dnevni broj: 5
Dinamicnost vas tjera da probijate granice. Ipak, vas nemir ostaje nezadovoljstvo. Pokusajte da ga obuzdate.
мојот резултат:
Broj rodjenja: 6
Kreativni ste, naklonjeni umjetnosti, osjetljivi, srdacni i humani. Vasa uloga nije uvijek u prvom planu. Druge pustate ispred sebe.
Dnevni broj: 5
Dinamicnost vas tjera da probijate granice. Ipak, vas nemir ostaje nezadovoljstvo. Pokusajte da ga obuzdate.
Re: Нумерологија
Broj rodjenja: 7
Analiticni ste i mudri, pazljivo birate drustvo. Perfekcionista ste, nacitani i elegantni.
Dnevni broj: 8
Vasa moc i intelekt omogucavaju da dobro zaradite. Sposobnost da stvari sagledate nepristrasno cini vas odlicnim sudijom.
nema greska za mene
Analiticni ste i mudri, pazljivo birate drustvo. Perfekcionista ste, nacitani i elegantni.
Dnevni broj: 8
Vasa moc i intelekt omogucavaju da dobro zaradite. Sposobnost da stvari sagledate nepristrasno cini vas odlicnim sudijom.
nema greska za mene
GiRL- The One And The Only
- Број на мислења : 268
Registration date : 2007-07-05
Broj rodjenja: 5
Dobar govornik, strastveni citac i domisljat sagovornik. Vrlo izrazena seksualnost i strast.
Dnevni broj: 1
Dinamicni ste, nazavisni, inventivni i smjeli. Ne trpite budale i poslove bez buducnosti. Znate da komandujete, a vasi prijatelji vole kada ih bodrite.
Dobar govornik, strastveni citac i domisljat sagovornik. Vrlo izrazena seksualnost i strast.
Dinamicni ste, nazavisni, inventivni i smjeli. Ne trpite budale i poslove bez buducnosti. Znate da komandujete, a vasi prijatelji vole kada ih bodrite.
EvA990- Forum Master
- Број на мислења : 194
Registration date : 2007-07-06
Broj rodjenja: 5
Eva so e ovoj rabota ja i ti isto
Eva so e ovoj rabota ja i ti isto
Don Corleone- V.I.P.
- Број на мислења : 61
ostana bez zborovi G-ne Don Corleone
EvA990- Forum Master
- Број на мислења : 194
i ja....Izgleda ne sam edini na svet.....
Don Corleone- V.I.P.
- Број на мислења : 61
inace ja:
Dnevni broj: 3
Vasa djecija impulsivnost vas stalno vodi u neprilike. Poku¹ajte da zavrsavate ¹to ste zapoceli i da uskladite zelje i mogucnosti.
Dnevni broj: 3
Vasa djecija impulsivnost vas stalno vodi u neprilike. Poku¹ajte da zavrsavate ¹to ste zapoceli i da uskladite zelje i mogucnosti.
Krcko- Филозовско Дрндало
- Број на мислења : 71
Локација : Location Unknown
Registration date : 2007-07-05
Страна 1 of 1